If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Намерил съм си колеги такъв размер гуми на много добра оферта, но въпросът ми е дали ще опират? Гумите ще ги слагам отзад а и съм с червени пружини Eibach Pro Kit и много ме съмнява дали ще опират ?
Аз съм с такива, само че на стоково окачване, отново на 147-ца, и има много разтояние, както отгоре, така и отстрани. Отпред е по- малко, но отново няма никакви проблеми.
П.С. Джантите с гумите ги взех от колега, който също е с доста интервенции по окачването и колата му е бая "съборена", като той твърдеше, че не е имал проблеми. Дано и колеги с преки наблюдения се изкажат.
Поздрави!
Аз за отпред вече съм сложил колега 215/45, но сега изкочиха 225/45 на добра цена и затова реших да попитам ако някой от вас кара с такива да сподели мнение. Мерси за което колега!
Незнам колко ще е смешна колега, но днес видях една 147-ца на 17 ки с гуми отпред 205/55/17, а отзад с 215/55/17 и в сравнение с моята беше като джипче и си имаше разтояние от гумата до калника !
Незнам колко ще е смешна колега, но днес видях една 147-ца на 17 ки с гуми отпред 205/55/17, а отзад с 215/55/17 и в сравнение с моята беше като джипче и си имаше разтояние от гумата до калника !
Ами ако не те мързи,слагаш,гледаш,пиеш една лимонада,преценяваш и действаш Ако те кефи ги оставяш,ако не ги махаш.....готово
Аз на 156 си карам със предни 225/45/17 и задни 225/50/17 със сини спортни пружини, доста смъкват и няма ядове да опира. Незнам на 147 със спортни дали ще опира. Колегата Lupo Nero кара с моите джанти известно време и наистина нямаше никакви проблеми.Слагай смело и не се плаши.
Аз на ГТ-то сложиш лятото 225на45 отзад че мойте ханкокци бяха свършили курса.С 4 човека в колата опираха в външния ръб на гумата.Стоково окачване само където съм със фланци и на 4те колела 20мм.Без фланци не би трябвало да има проблеми.
Comment